Buah Hati Ummi dan Abah

By: Alang Zaa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Apr-2013 04:27 Email | Share | | Bookmark
After a few years

Muhammad Amar Syauqi - 11 tahun
Muhammad Arief Syamil - 8 tahun
Muhammad Azhad Syafi - 6 tahun
View all 4 photos...
selepas berkurun lamanya....dan selepas diri sendiri hampir lupa dengan fotopages nih...hahahhaa....

sayang juga kat fotopages ni sbb byk gmbr2 lama.....anak pun dah 4 skang ni.....so utk tatapan masa depan....ni latest entry berkenaan gambar anak-anak....gambar pun tidakle latest sangat....last january rasanya....gi ambik gambar kat studio sebab taska minta untuk report diorg....



Saturday, 4-Jul-2009 05:48 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung

nampak tak...ada budak 2 org tgh duk asyik 'belek' motor...
dia nii..nak ambik gambar joget aje...duk gerak2...blur gmbr
saya nak pakai helmet ye tuan-tuan..beratnyeee
View all 5 photos...
Adik era...ni haa gambaq latest abang2...masa balik kg 4-5 julai lepas....panas lagi nii...fresh from oven...hahhahaa

Biasakla abang2 jakun motor...maklumlee kl tadak motorr




Tuesday, 30-Jun-2009 09:05 Email | Share | | Bookmark
Tasik Perdana

 
 
 
View all 12 photos...
Ni semer gambar bln jun, bawak 3 MAS gi playground. Nanti adik era mai kl, kita gi piknik sini nak???

Mak Ngah + Pak Ngah + Adik era, sorila ummilong takdan nak update fp skang.....kat ofis veri de bomb la workload...kalo kat umah, malas le plak....layan karenah abang2 adik era ni dah cukup memenatkan...hehehhee.....

Lagipun pas incident laptop paklong kena curik tu, terus hilang semangat nak update sbb semer gambar2 dalam tu....adusss sedih plak kalo diingatkan kenangan gambar2 tu..kalo dak bleh le adik era tengok gambar first day abg long masuk sek, abg2 main football kat padang ngan baju bola masing2....ish ish ish....




Quote:
Pengantin ada lam gambo sbbbbb biasa le pengantin2 zaman skang, wat outdoor photoshoot...mmg ramai pun duk bergambo sini, melayu, cina, india..pendek kata..meriahhh


Saturday, 20-Dec-2008 15:46 Email | Share | | Bookmark

 
 

Quote:
Mimi....tq singgah fp aku....terkejut tgk comment ko.....ni benarnye gmbr aku saje2 test ritu...sbb masa tu internet connection slow....tak sangka dia upload gak...tu yg takde tajuk or cite apa pun entry nih...aku tak sempat nak edit2 balik....

ni gambar kat umah mentua...masa siap2 nak balik kl.....nanti mimi, byk gmbr tgh queue nak upload nih....malas je sket...hehehehhe.....aku akan upload gak nanti...gambar raya...kenduri....anak aku masuk sek drjh 1...dan lain-lain.....tungguuuuuuu

aku ada facebook....tp aku takat register je....x aktif langsung....hehehehe


Sunday, 16-Nov-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
My baby turns 1!

Alhamdulillah, on 16 Nov 2008 adik genap setahun. Kejap je masa berlalu, tak sangka dah sethn si kecik ummi. Membesarkannya tak terasa, paling tidak banyak karenah dan paling senang dijaga. Happy besday adik, moga anak ummi ni menjadi anak yang soleh, jujur, bijak, pandai, membesar dengan sempurna dan menghormati org lain. Aminnn






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net